Vertalingen en tolk diensten Thais-Nederlands

Allesis biedt vertaal-en tolkdiensten voor Thaise, Nederlands en Engels diensten voor bedrijven en particulieren klanten in Nederland en wereldwijd. Allesis helpt u graag of u nu een multinational vertegenwoordigt of een particulier bent. Wij willen een succesvolle samenwerking met onze klanten bewerk stellen. Allesis vertaalbureau is gevestigd in Vijfhuizen Nederland, maar onze tolkdiensten kunnen u helpen ongeacht waar. De vertalingen kunnen variëren van persoonlijke of officiële documenten in verschillende onderwerpen zoals financiën en boekhouding, ondertitels, transcriptie. Onze vertalers en tolken die we toe zeggen zullen native speaker zijn in de doeltaal en ervaren in het onderwerp van uw project.

Thais tolk voor bedrijven

Wij kunnen u voorzien van tolkdiensten voor persoonlijke en officiële klanten in alle zaken als zakelijke bijeenkomst, seminars, persoonlijk gesprek, training of creatieve vertelling. Wij leveren naar internationale standaard. Wij leveren persoonlijkheden die vol vertrouwen en het vermogen hebben om gedachten te uiten, duidelijk en beknopt in beide talen. Door onze superieure ervaring op het gebied van taal gebruiken en begrijpen van het onderwerp van de tekst en spraak kunnen we vertalen met volledige aandacht voor elk detail, dat is waarom we vertrouwd worden door onze klanten.

Vertalen Thais - Nederlands

Allesis biedt vertaaldienst in verschillende onderwerpen zoals zakelijke documenten, huwelijkse voorwaarden, arbeidsovereenkomst, commerciële flyers, menu's, en vertaling van veel verschillende soorten documenten, ondertiteling voor de Nederlandse televisie. Alles in Thai-Nederlands-Engels.

Ervaring en hoge kwaliteit voor een vriendelijke tarieven.

Allesis heeft een jarenlange ervaring en hoge kwaliteit in vertalingen voor redelijke prijzen. Dat is waarom we het vertrouwen genieten van zowel binnenlandse als internationale klanten uit de particuliere en bedrijfssectoren. Met een team van native speakers bieden wij vertaaldiensten, die met behulp van een schat aan woordenboeken en naslagwerken, komen tot een document in de doel taal. Onze vertaaldienst accepteert originele document in de vorm van papieren of een elektronisch bestand, zoals HTML, MS Word, MS Excel, MS en PDF.

safety training thais-ned  tolk

Tolk - Thais - Nederlands - Engels

thais-tolk-offshore survival training A Pongsittisak Thais-Ned-Eng Tolk bij offshore survival training BOSIET
- Falck Safety, Den Oever

Thais-Ned Tolk bij offshore training BOSIET- Thai - Nederlands - EngelsTolk ( Interpreter- Thai-Dutch-Eng ) Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training - ล่าม ไทย - ดัชช์- อังกฤษ Thais-Ned Tolk bij offshore training BOSIET
- stc-saio, Rotterdam

 Thais-Ned-Engels Tolk bij Safety training Thais-Ned-Engels Tolk bij Safety training
- Falck Safety / Maasvlakte

Thai-Nederlands-Engles-Tolk

Interpreter- Thai-Dutch-Eng for Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training

ล่าม ไทย - ดัชช์- อังกฤษ Tel: 088 80 40 355 of info@allesis.nl

Contact →