Bedrijfsdienstverlenning

Allesis is een bedrijf in de zakelijke dienstverlening. Deze sector is dan ook erg breed - zo vallen onder meer horeca en schoonmaakbedrijven onder de 'dienstverleningsparaplu' en werken vaak op locatie. Wij worden vaak gevraagd voor de werkzaamheden zoals schoonmaken in en om het huis, of bij een verhuizing en ontruiming. Woning verkoopklaar maken bijvoorbeeld; woning restylen en verhuur van de inboedels voor verkoop.

Niet zomaar een schoonmaakbedrijf

Allesis dienstverlening gaat overigens verder dan schoonmaken. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Ook als dat betekent dat er een gehele woning moet worden ontruimt, ernstig vervuilde woning moet worden schoongemaakt. Alles om bij te dragen aan een schone en prettige leefomgeving.

Schoonmaak met volle toewijding

Een opgeruimde leefomgeving zorgt voor een prettige en zorgeloze sfeer waarin u gerust en veilig kunt wonen en leven. Allesis maakt schoon met grote zorg en precisie u kunt volledig op ons vertrouwen samen gaan we voor resultaat en hoge kwaliteit. Wij werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening staan hoog op de verlanglijst van klanten. Allesis werkt veel voor ontruimingsbedrijven ondermeer Snelontruiming.

Allesis dienstverlenning

verhuur inboedels voor verkoop Huis Restylen

Onze werkwijze

  • De klanttevredenheid als de belangrijkste
  • Het resultaat is optimale prestaties en een hoge kwaliteit
  • Wij halen alles uit de kast om elke opdracht te realiseren
  • Onze doelstellingen zijn helder en duidelijk: goede resultaten
  • Snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit staat bij ons voorop
Contact →